Personvernerklæring

For å gjennomføre et kjøp på pizza-shop.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordre bevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Wood oven AS eier domen pizza-shop.no og er den juridiske handelspartner på denne nettsiden. Wood Oven AS håndterer personopplysninger ifølge reguleringen av "Lov om behandling av personopplysninger". Dataansvarlig er Wood Oven AS.

Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling som omfattes av loven.
Du kan finne loven i sin helhet og lese om datatilsynet på: http://www.datatilsynet.no .

Vi er pålagt å oppbevare ordre informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/retur håndtering. Denne historikken slettes etter 5 år. Derfor faktura vil sendes fra Wood Oven AS

For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. 

Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjons data i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven.

Du kan være trygg på at pizza-sohp.no å lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.
Wood Oven AS benytter seriøse leverandører av datatjenester, regnskapssystemer og vi har data behandlingsavtaler med våre samarbeidspartnere.

Dine rettigheter Tilgang til egne personopplysninger:

Dersom du er registrert i pizza-shop.no har du rett til å få tilgang til dataene vi har om deg. Dette innebærer at du kan få dataen tilsendt, eller du kan bli informert om hvor du kan finne disse dataene. Til å få tilgang til opplysninger om deg, må du bekrefte identiteten din med legitimasjon, før du får tilgang til opplysninger. Kontakt oss på e-post dersom tilgang er ønskelig.